šachový turnaj pro mládež VYŠKOVSKÁ ROŠÁDA 2024

07.01.2024 20:59
  V sobotu 6.1.2024 se Vyškově uskutečnil  velmi oblíbený šachový turnaj  pro mládež VYŠKOVSKÁ  ROŠÁDA,hrálo se tempem rapidového šachu.
Turnaj je velmi hojně navštěvován mládeží a každým rokem má více a více hráčů a hráček.
Letos pořadatelé oznámili rekord v účasti.V turnaji "A" do 14 let (rok narození 2010-2013) se turnaje zůčastnilo 89 hráčů a hráček,"B" turnaj (2014 a mladší) 59 příznivců šachové hry.
 
Vyškov je šachu město zaslíbené a práce s mládeží je zde na velmi dobré úrovni.Je vidět, že když se chce a je zájem s mládeží pracovat, tak to jde......
Turnaj byl velmi dobře zorganizován a všem  pořadatelům,rozhodčím,fotografce, rodičům a dalším kteří se na turnaji podílejí, patří VELKÉ PODĚKOVÁNÍ !!! 
 
 Fotogalerie od skvělé šachové fotografky Lenky Voráčové je zde...
 
 
 
 
 
Do hracích místností v Besedním domě ve Vyškově se na svůj první takto velký turnaj vydala i přerovská hráčka Adéla Bezroučková v doprovodu tatínka.
 
 
Áda hraje šachy cca 8 měsíců a tak to byla pro ni velká zkušenost.Na startovní listině turnaje "A" , bylo několik již turnaji ostřílených turnajových mazáků,ktěří hrají i soutěže družstev a účastní se mistrovských souteží.
 
Adélka na turnaji získala 2 body ze 7 partií za dvě krásné výhry.I další partie byly zajimavé a určitě si z nich odnese cenné zkušenosti, které zůročí v dalším svém rozvoji.
 
  Turnaje pro mládež jsou skvělým místem, kde lze poznat nové kamarády a kamarádky a i v době dnešních tabletů a mobilů je radost pohledět, jak hrají   děti šachy LIVE
   

    Pravidelně dochazí na středeční šachové schůzky a má pravidelné šachové treninky s Vojtěchem Telekešem.Je velmi talentovaná a má šachy ráda.

   

 

    Tímto bych chtěl jménem klubu poděkovat mamince Adélky , paní Ivaně Bezroučkové, za poskytnutí sponzorského daru pro šachový klub.
 
      
    
Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.