Hodnocení šachové sezony 2022/2023

08.04.2023 20:12

Vážení přátelé šachové hry ,

 
V neděli nám skončila sezona  2022 /2023 tak si  dovolím krátké hodnocení z mého pohledu kapitána a vedoucího celé soutěže.
Tímto bych chtěl všem poděkovat za vzornou účast na zápasech. I přes značně malý kádr jsme odehráli soutěž bez neobsazené šachovnice což mne jako   vedoucího soutěže těší. Bohužel se kvůli práci, studiu nebo zdravotním komplikacím nemohli zapojit více i další hráči. S tím  musím jako kapitán  počítat a tak to někdy je.
O to vice jsem potěšený, že naše stálice Jirka Filouš,Pavel Dosoudil odehráli dobrou sezonu a jistě si zahráli pěkné partie.Patří jim velké poděkování.
Velké poděkovaní patří také Frantovi Štecovi za jeho přístup k šachové hře, v 84 letech  sehrál 3 partie na 1 desce s řadou silných a daleko mladších soupeřů.
Jeho elán a radost pro šachy je pro nás mladší velkou výzvou !
Také bych rád poděkoval hostujícím hráčům  Mirkovi Nikorjakovi,panu Kejíkovi ,Vladovi Gajdošíkovi z Bratislavy , doufám že jste si dobře zahráli.
V případě vašeho zájmu v další sezoně Vás v týmu rád zase uvidím.
Snažil jsem se jako kapitán připravit ty nejlepší hrací podmínky a pohodu pro hru tak doufám, že jste si za šachovnicí celý tým užili vždy pěknou šachovou neděli.
Bohužel to tento ročník výsledkově nevyšlo na "bednu" ale i tak si myslím , že jsme si zahráli pěkné šachy.
Jak kapitán jsem se snažil o reportáž z každého zápasu , kterou pak uveřejnil na webových klubových stránkách. 
Tak snad to za něco stálo a dalo se to číst :)
 
Další sezona.... určitě rád budu zase kapitánem týmu a vedoucím soutěže .V březnu začali chodit do klubu na schůzky Ihor a Oleg ,kluci jsou  z Ukrajiny a bydlí v Přerově. Sehrál jsem s Ihorem (17 let) pár přátelských partií a nehraje špatně. Je vidět velký zájem se přiučit a hrát. Od podzimu by měl začít do klubu  docházet na schůzky klučina z Přerova. Tak uvidíme, v klubu je potřeba mladí, šachy jsou přeci krásná hra.
Jak to bude se bude okres hrát uvidíme , bohužel Vinary "C" asi hrát nebudou což je velká škoda, hlavně kvůli mládeži.
Otázka je zda Tovačov využije práva postupu do oblasti.Což by bylo o další tým méně.
Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.