Výhra Spartaku ve Skaličce

04.02.2024 20:16

V pátém kole regionálního přeboru zvítězil tým Přerova ve Skaličce nad týmem "B" v poměru 3:2

 

V pěkných prostorách hostince u Bagarů kde hraje zápasy tým Skaličky se dnes hrálo dvojutkání.Krajský přebor zápas Skalička "A" - Zábřeh a regionální přebor Skalička "B" vs TJ Spartak RP ŠACHY Přerov.
  
  
Jako první skončila hra na páté desce kde plně bodoval Radim Kejík , jeho příprava na zápas přinesla pěknou výhru za černé v sicilské obraně varianty B40.
 
Partie na druhé desce kde hrál za Přerov Pavel Dosoudil  skončila záhy remis v 19.tahu v rovné pozici.
 
Další bod pro Přerov vybojoval na čtyřce v dobré formě hrající Oleg Chystoprudov.
 
   

Na třetí desce kde jsem hrál já (Tomáš Klimecký) se hra dlouho pohybovala na teploměru ve stavu "0" ve variantě A40 Hry dámským pěšcem. V 19.tahu jsem nabídl remis , jenže domácí museli hrát,  21.....  Dd7 byl špatný a černá pozice se naprosto rozpadla. Po několika tazích jsem se vzdal.

O konečném skoré tedy rozhoduje první deska kde hrají domácí Pavel Paroulek s naším dlouholetým předsedou Jirkou Filoušem. Partie byla velmi zajímavá  s možnostmi na obou stranách. Jiří se na delší dobu zamyslel a pomalu se začalo  schylovat k časové tísni. Domácí borec také nakonec začal ztrácet na času a potřeboval vyhrát.......Po redukci těžkých figur stál asi na konci lépe Jirka Filouš. Ovšem času bylo již na obou stranách málo  1/2

 

Po zápase jsme  chvilku shlédli hru týmů v krajském přeboru a po celotýmové fotce jsme se vraceli v dobré náladě domů s tím že, nám dnes bude chutnat nedělní oběd.

 

 

 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.